CLOUD SERVISI

CLOUD telefonska centrala – TelPro Pbx

TelPro Pbx omogućava skraćeno biranje i besplatne pozive unutar firme, na jednoj ili više lokacija
TelPro Pbx omogućava uvezivanje mobilnih i fiksnih telefonskih brojeva u jedinstvenu lokalnu mrežu
TelPro Pbx omogućava kontrolu kapitalnih (CAPEX) i operativnih (OPEX) troškova
Ne zavisite od telefosnkog operatera kada je u pitanju povezivanje i dodavanje lokacija i lokala u PBX sistem
Veliki broj dodatnih telefonskih usluga koje poboljšavaju i unapređuju poslovnu komunikaciju unutar i van kompanije

cloud pbx
Saznaj više

O TelPro Pbx telefonskoj centrali iz CLOUD-a

TelPro Pbx telefonska centrala iz cloud-a omogućava besplatne telefonske razgovore zaposlenih unutar firme na jednoj ili više lokacija. Idealna je za firme sa izdvojenim lokacijama u drugim gradovima ili predstavništvima u inostranstvu.

TelPro Pbx centrala omogućava da se povežu IP telefon, klasičan analogni telefon ili cloud telefon (softphone) na VoIP Pbx linije. Takođe, možete uvezati mobilne telefone u IP PBX sistem jer povezivanje na internet omogućava da sa mobilnog telefona razgovarate kao da ste u lokalu.

Povezivanjem svih lokacija firme dobijate VoIP Pbx infrastrukturu u kojoj svi pozivi od i ka izdvojenim objektima idu preko Interneta čime zaobilazite Telekom kompanije i visoke troškove.

Ukoliko je recimo sjedište Vašeg poduzeća u Bosni i Hercegovini, a imate predstavništvo u Srbiji, Pbx omogućava da poziv ka bilo kojem telefonskom broju u Srbiji iz Bosne i Hercegovine ide preko Interneta sa vaše centrale u BiH i preko vaše centrale u Srbiji izlazi na Srbijansku telefonsku mrežu. Time praktično zaobilazite linije telekom operatera i plaćate samo cijenu lokalnog poziva u Srbiji koja ide od vašeg Srbijanskog zastupništva do tog određenog broja koji pozivate u Srbiji.

Radi se o skraćenom biranju (pozivima na lokal).
Omogućava veliki broj funkcionalnosti koje pojednostavljuju upravljanje pozivima (preusmjeravanje poziva, poziv na čekanju, rotiranje poziva po grupama koje odredi kompanija, automatsku sekretaricu, snimanje poziva i sl.)
Smanjenje potrebnih investicija, odnosno fiksnih troškova – nema potrebe ulaganja u novu telefonsku centralu, a time ni troškova amortizacije.
Skalabilnost rješenja – novo radno mjesto novi lokal, ukoliko se smanji broj radnih mjesta automatski se smanjuje broj lokala.
Možete uvezati mobilni telefon u PBX sisitem – povezivanje na internet omogućava da sa mobilnog telefona razgovarate kao da ste u lokalu.
Ne zavisite od telefosnkog operatera kada je u pitanju broj lokala i način upravljanja pozivima.
Eksterni pozivi se i dalje obračunajavaju prema cjenovniku operatera, Teleklik ne utiče na taj dio upotrebe telefonije.
Telefonske linije (brojeve) korisnik može imati od bilo kog operatera u svijetu.
Na zahtjev postoji mogućnost nabavke IP telefona.

Pošalji upit
cloud drive

TelBiz Cloud Drive

TelBiz Cloud Drive je servis za čuvanje i sinhronizaciju fajlova i foldera po svim vašim uređajima
TelBiz Cloud Drive klijent instalitrate na računar i on služi lakom sinhronizovanju i bekapu prostim prevlačenjem fajla/foldera u Cloud Drive folder
Omogućen web i desktop pristup
Pohranjivanje podataka na Teleklikovim serverima
Možete čuvati sve- dokumentaciju, video, muziku, slike
Podaci su djeljivi i ne mogu se izgubiti
Kolaborativno editovanje dokumenata
Dijeljenje kalendara i kontakata, bookmarkovanje

CLOUD DRIVE OD 3 KM MJESEČNO PO KLIJENTU

Saznaj više

O TelBiz Cloud Drive sistemu za čuvanje podataka

Teleklik Cloud Drive obezbjeđuje da svaki korisnik ima svoj online disk sa podacima kojima može pristupiti sa bilo koje lokacije, kao i na više različitih načina uz mogućnost dijeljenja datih podataka.

Ukoliko želite da u firmi radite sa podacima pristupajući im lokalno, a od kuće ili sa puta im prilazite online, Teleklik Cloud Drive će vam to omogućiti.

Cloud Drive korisnicima omogućava čuvanje željenog sadržaja na servere koji se nalaze u Teleklikovom Data centru sa mogućnošću pristupa sa svih platformi i uređaja.

Podacima se može pristupiti putem web naloga, ili putem lokalnog klijenta na računaru.
Svaki zaposleni ima sopstveni Cloud Drive kojem pristupa i na koji pohranjuje podatke.
Pored klasičnog smještaja podataka, TelBiz Cloud Drive servis omogućava dijeljenje, odnosno zajednički pristup podacima od strane zaposlenih čime se izbjegava slanje dokumenata mailom i produkovanje brojnih verzija dokumenata.

Pošalji upit

Bitdefender Cloud antivirus

Cloud antivirus rješenje za poslovne korisnike pružamo u saradnji sa kompanijom Bitdefender kao njihov ovlašteni partner u Bosni i Hercegovini.
Bitdefender je kreator najbržeg i najefikasnijeg svjetski priznatog sertifikovanog Internet security softvera.
Cloud antivirus je osmišljen tako da zaštiti bilo koji računarski sistem na neprimjetan i nenametljiv način.
Prednost Cloud antivirusa je što se korisnik ne bavi instalacijom, ažuriranjem programa, skeniranjem i otklanjanjem virusa.

CLOUD ANTIVIRUS DO 5,15 KM MJESEČNO PO KLIJENTU

cloud antivirus
Saznaj više

O profesionalnom Bitdefender Cloud antivirus rješenju

Bitdefender Cloud antivirus omogućava zaštitu mreže, računara, servera i podataka od malicioznih aplikativnih programa.

Prednosti Cloud antivirusa su centralizovana administracija antivirusnom zaštitom, podržavanje neograničog broja radnih stanica kao i to što podjednako štiti i mobilne i geografski nezavisne radne stanice zaposlenih.

Cloud antivirus obezbjeđuje zaštitu kako za radne stanice, tako i za servere. Pored standardnih opcija detekcije malicioznih programa, obezbjeđuje i napredne opcije upravljanja i kontrole mrežnim saobraćajem.

Bitdefender je kreator jednog od najbržih i najefektnijih linija svjetski priznatih i sertifikovanih internet security softvera.
Bitdefender Cloud antivirus je usluga namijenjena preduzećima sa većim brojem filijala ili izdvojenih objekata kako bi smanjila rizik, potrošnju resursa i troškove u vezi sa zaštitom informatičkih dobara.
Bitdefender cloud antivirus je osmišljen tako da zaštiti bilo koji računarski sistem na neprimetan i nenametljiv način.
Bitdefender cloud antivirus jednostavno pruža sve pogodnosti kao i klasična rješenja za radne stanice i servere bez dodatnih troškova poput dodatnog softvera, hardvera, posebnog IT ljudstva, čineći ovaj vid zaštite omiljenim za organizacije koje traže pristupačno rješenje za bezbjednost računara kojim se lako i jednostavno upravlja.
Teleklik tehnička podrška za Bitdefender cloud antivirus je bazirana na modelu 24/7, s vremenom odziva unutar 60 minuta.

Bitdefender zlatni partner

Šta je Cloud antivirus rješenje?

Za razliku od tradicinalnog modela implementacije korporativnog antivirus rješenja, gdje je potrebno na lokaciji preduzeća obezbijediti server na koji se potom instalira antivirus, Cloud antivirus korisnicima omogućava da pristupom online portalu/konzoli, pristupaju agentima i instaliraju onaj broj antivirus agenata koji im je potreban.

Kompletan monitoring opreme na kojoj je instaliran cloud antivirus, te rana upozoravanja i preventivne aktivnosti, kao i tehničku podršku vezanu za implementaciju obezbjeđuje Teleklik.

Pošalji upit
cloud vpn

Cloud VPN

Cloud VPN – Virtual Private Network je Vaša virtuelna privatna mreža. To znači da koristite internet kao infrastrukturu u kojoj se napravi poseban, jako dobro zaštićen tunel kroz koji se vrši prenos podataka, a kojem samo vi možete imati pristup.

Cloud VPN prvenstveno služi onim korisnicima koji se puno kreću ili često rade i od kuće, a imaju potrebu da podatke preuzimaju sa servera koji nije na toj lokaciji.

VPN cloud omogućava da putem svojih dodatnih uređaja (tablet, laptop, privatni računar) pristupite podacima kompanije.
Najbitnije je da pri konekciji na svoj VPN ukucate svoje korisničko ime i lozinku, da se ulogujete, pristupite svojoj bazi i koristite, preuzmete dijelite ili vršite izmjene sadržaja.

CLOUD VPN OD 11,50 KM MJESEČNO PO KLIJENTU!

Saznaj više

O povezivanju lokacija u privatnu prežu - Cloud VPN

Teleklik Cloud VPN servis Vam omogućava da korištenjem Internet infrastrukture povežete više lokacija (poslovnica, uređaja) u virtuelnu privatnu mrežu (VPN), pristupite poslovnom okruženju sa bilo koje geografske lokacije, a da pri tome ne bude narušena sigurnost Vaše mreže. Cloud VPN-u pristupate putem internetskog preglednika, aplikacije na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

Korištenjem naše usluge VPN cloud je moguće redukovati troškove mrežnih linkova, jer ova tehnologija ne zahtjeva iznajmljene linije od telekom operatera. Nije važno koji tip veze koristite, nije važno koliko su poslovnice udaljene jer, osim što pružamo VPN cloud vezu u okviru naše mreže, preko nas možete povezati bilo koje dvije lokacije u BiH, a i u svijetu.

Teleklik Cloud VPN je fleksibilan način uspostavljanja komunikacije koji povećava produktivnost i djelotvornost mreže, te korisniku štedi vrijeme i novac.

Zašto Teleklik Cloud VPN?

Teleklik Vam osigurava najviši stepen zaštite podataka bez dodatne opreme.
Teleklik Cloud VPN tehnologija omogućava jednostavno povezivanje više lokacija Vaše kompanije u jednu lokalnu mrežu (LAN).
Teleklik Vam osigurava manje troškove održavanja - za održavanje sistema oslonite se na nas, Vašeg partnera.
Teleklik Cloud VPN servis je fleksibilan način uspostavljanja komunikacije koji povećava produktivnost i djelotvornost mreže.
Za aktivaciju servisa je potrebna instalacija minimalno dva klijenta.

Pošalji upit

Office 365

Microsoft Office 365 je alat koji poznajete i koji ste navikli koristiti, ali uz fleksibilnost i prednosti cloud servisa!

MS Office 365 iz cloud-a omogućava upotrebu poznatih programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher i Outlook sa mogućnošću čuvanja poslovne dokumenacije u cloud-u (na Microsoft-ovim serverima) i/ili „on premise“ (na vašem računaru).

office365

Microsoft 365 omogućava dostupnost najnovijih verzija dokumentacije
Automatsko ažuriranje aplikacija
Mogućnost instaliranja Office-a na do 5 različitih uređaja za svakog korisnika
Pohrana podataka u oblak omogućava pristup sa bilo kog mjesta
Potpuna mobilnost uz Office 365 aplikacije na pametnim telefonima i tabletima

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU ZA OFFICE 365 UNUTAR TELBIZ PAKETA

Saznaj više

O Office 365 programskom paketu

Pored „klasične“ upotrebe Microsoft Office paketa, Office 365 omogućava i sljedeće:
Kreiranje i dijelenje zadataka kroz kalendar
Simultani rad na istoj dokumentaciji
Online chat sa kolegama putem interne mreže – Yammer ili putem Skype for business
Čuvanje putanje omiljenih stranica tzv. bookmarks-a
Moguću mail komunikaciju (u zavisnosti od vrste Office-a) – Microsoft Exchange
Prostor od 1TB za pohranu podataka – OneDrive
Upload videa i slika
Organizaciju slika u priče, prezentacije, newslettere koje je moguće dijeliti sa kolegama, partnerima putem e-maila ili putem društvenih mreža - Sway

Nije važno da li ste iOS, Android ili Windows korisnik, Microsoft office 365 je podržan na sve tri platforme što Vam omogućava fleksibilnost i uštedu kao i zaštitu investicije. Ms office 365 preuzima ulogu vaše VIRTUELNE KANCELARIJE!

Pošalji upit
5+3