TEL++

Conference@Net

Conference@Net je inovativno rješenje za upravljanje i organizaciju konferencija i događaja, a omogućava sve što pravoj konferenciji treba. Sastoji se od web sistema u oblaku koji omogućava izradu i administriranje konferencija i mobilnih aplikacija za jednostavnu interakciju.

Jednostavna organizacija konferencija - Kreirajte web stranicu i mobilnu aplikaciju za svoje događaje, upravljajte programom predavanja i predavača, registrujte učesnike.

conference

Mobilne aplikacije - Konferencijske aplikacije za Apple, Android i Windows Phone.
Prilagodljivi dizajn - Kompatibilan sa različitim računarima, tabletima i mobilnim uređajima. Podržava sve značajnije pretraživače.
Kinect aplikacija C@N Motion - Interaktivni multimedijalni kiosk kojim upravljamo pokretom ruke i gestikulacijom.

Više informacija o ovom rješenju i projektima koji su ranije urađeni, možete pronaći na Conference@Net.

Pošalji upit
motion

C@N Motion

C@N Motion (Motion Controlled Content Management System) je interaktivni multimedijalni kiosk kojim upravljamo pokretom ruke i gestikulacijom. C@N Motion omogućava multimedijalni pregled sadržaja konferencije ili događaja, te proizvoda ili usluga. Ovo rješenje je namijenjeno prezentacijskim ili izložbenim sajmovima, skupovima ili konferencijama.

Postavljanjem C@N Motion-a u svoj izlog, omogućavate da njime upravljaju vaši potencijalni kupci kroz staklo bez da ga dodiruju.
Napravite videozid putem kojeg mogu komunicirati jedan ili više korisnika s 2-4 metra udaljenosti. Podatke vidljive na C@N Motionu punite putem web portala.

Više informacija o ovom rješenju i projektima koji su ranije urađeni, možete pronaći na C@N Motion ili na video demonstraciji.

Pošalji upit

Nabavka IKT opreme

Teleklik usluga nabavke opreme i programa podrazumijeva nabavku brand name radnih stanica (računari, laptopi, serveri i dr.), aktivne (firewall, router, switch, i dr.) i pasivne (kanalice, rack ormari, patch paneli, konektori i dr.) mrežne opreme, windows i linux operativnih sistema, IP telefona.

Sarađujemo samo sa najboljim proizvođačima IKT opreme, jer za naše korisnike želimo samo najbolja profesionalna rješenja.

ikt oprema
Saznaj više
Dell, HP, Intel Laptopi, monitori i desktopi, serverski sistemi te ostala popratna računarska oprema iz asortimana brand name proizvođača. Takođe, nudimo i skladištenje, backup i arhiviranje podataka kroz saradnju sa vodećim svjetskim proizvođačima opreme.
IBM U sklopu infrastrukturnih tehnologija, Teleklik nudi i rješenja za skladištenje, backup i arhiviranje podataka kroz saradnju sa svjetskom komapnijom IBM.
• Storidž sistemi
• Backup ili sistemi za čuvanje podataka
• Sistemi za arhiviranje podataka
II Parallels, Vmware Softveri za virtuelizaciju desktopa i servera
Cisco, Huawei Teleklik obezbjeđuje kompletna rješenja za mrežnu infrastrukturu (LAN, WAN i MAN) i to rutere (voice, security bandlovi...), svičeve (PoE, modularne,integrisane) bazirane na Cisco i Huawei tehnologiji.
Ceragon Networks, Radwin , Siklu Communication, Alvarion, Cambium Networks, Ubiquiti networks Izdvajamo FibeAir i Evolution linije proizvoda koje zadovoljavaju potrebe operatera za radio relejnim linkovima. Pokrivene su Full IP mreže, SONET/SDH i hibridne bežične backhaul mreže. Na bazi ovih rješenja moguće je izgraditi backhaul mreže visokog kapaciteta u Carrier Ethernet, TDM i Multiservisnim sistemima.
Conteg, Panduit Panduit i Conteg proizvodni program obuhvata opremu i materijale za izgradnju informaciono komunikacione mreže kao što su optički kablovi, završne i distributivne kutije, patch paneli, spojnice, reglete, konektori i moduli, kabineti različitih kapaciteta i ostalo.
Ruckus Wireless Ruckus Wireless je pionir na tržištu bežičnih Wi-Fi mreža, omogućava preduzećima da budu korak ispred zahtjeva koje postavljaju aplikacije koje moraju imati osiguran pouzdan kvalitetan bežični pristup Internetu u vrlo kompleksnim WLAN mrežama.
Xclaim Xclaim Wireless je namijenjen za osiguravanje bežičnog pristupa Internetu u manjim sredinama i manje zahtjevnim mrežama koje susrećemo svaki dan, a to su najčešće WLAN mreže u kafićima, manjim poslovnim prostorima, teretanama i sl.
Paloalto networks, Cyberoam, Huawei Svjetski priznata Firewall rješenja rade napredno filtriranje mreže pametnom identifikacijom korisnika, aplikacija i sadržaja.
Bitdefender Cloud antivirus rješenje
Microsoft Ukoliko su vam potrebne licence za određene Microsoftove proizvode ili instalacije i podešavanja Microsofotovih proizvoda stojimo Vam na raspolaganju 0-24h.
Pošalji upit
video-konferencija

Video konferencije

Mnoge kompanije koriste tehnologije za kolaboraciju kako bi ograničili vrijeme putovanja i troškove i poboljšali produktivnost. Ali, podrška infrastrukture još uvijek zahtijeva tehničke resurse i dodatnu podršku kako bi mogla da se obezbijedi kvalitetatna usluga i kontinuiran rad.

Teleklik video konferencijska usluga nudi kompletno rješenje, uključujući infrastrukturu, implementaciju i upravljanje, kao i help desk. Sa ovim servisom, možete da podržite izvršenje sastanka efikasno bez nepredviđenih tehničkih problema.

Pošalji upit

VPN mreža (Virtual Private Network)

VPN mreža ili virtuelna privatna mreža (engl. Virtual Private Network) je tehnologija koja zadnjih godina privlači pažnju mnogih kompanija i organizacija koje imaju za cilj proširenje i poboljšanje telekomunikacionih rješenja, uz istovremeno smanjenje troškova. VPN mreža je primjenljiva svuda, od udaljenih filijala do zaposlenih koji rade na terenu ili od kuće.

Zaštita i privatnost podataka kroz VPN mrežu se ostvaruju korištenjem tuneliranja i enkripcije saobraćaja, kao i sigurnosnim procedurama koje garantuju sigurnost vaših podataka za vrijeme njihovog prenosa putem interneta.

vpn mreza
Saznaj više

VPN mreža omogućava kompanijama da povežu više lokacija, odnosno više poslovnica i uređaja.
VPN tehnologija je primjenljiva svuda, od udaljenih filijala do zaposlenih koji rade na terenu ili od kuće.
Zaštita i privatnost podataka se ostvaruju korištenjem tuneliranja i enkripcije saobraćaja, kao i sigurnosnim procedurama koje garantuju sigurnost vaših podataka za vrijeme njihovog prenosa putem Interneta.
Zaposleni koji su u pokretu ili često na putovanjima mogu VPN mrežom putem svojih uređaja pristupiti podacima kompanije.
Pored osnovnog servisa prenosa podataka (pristup poslovnim aplikacijama i razmjena elektronske pošte), VPN mreža vrlo lako omogućava korištenje prenosa slike, tona i video zapisa, kao multimedijalnih sadržaja.

Pošalji upit